افراد مسموم با مواد غذایی آلوده یا خراب شده در اثر نگهداری در محیط نامناسب، علائمی همچون اسهال و استفراغ را تجربه می‌کنند. اغلب بیماران غذای مصرفی را به یاد می‌آورند، اما گاهی به دلیل فاصله زمانی طولانی مابین مصرف و بروز علائم، علت مسمومیت قابل شناسایی نیست.

مسمومیت مواد غذایی می‌تواند به طرق مختلفی رخ بدهد. گاهی عامل بیماری‌زا در غذا رشد کرده، تولید سم می‌کند. گاهی نیز خود عامل بیماری‌زا وارد دستگاه گوارش شده و درون بدن اقدام به تولید سم می‌کند. آسیب‌های ناشی از تولید سم درون بدن نسبت به تولید سم در خارج از بدن، دیرتر شروع می‌شود و برای درمان گاهی نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک است.

برای مشاهده متن کامل اینجا کلیک کنید.